DEELNEMERSINFORMATIE

Opening
De gezellige openingsbijeenkomst van de fietsvierdaagse vindt plaats op donderdagochtend 8 juni 2017 om 10.00uur.

Aanvang
De Achterhoekse Klavertje 4-daagse start op 8, 9, 10 en 11juni 2017 ’s morgens om 10.00 uur en u kunt starten tot 12.00 uur.

Aankomsttijd
Uiterlijke aankomsttijd voor fietsers: 17.00 uur. Daarna is er nog volop gelegenheid voor een gezellig samenzijn en voor eten en drinken.

Start- en aankomstplaats
Eetcafé Jansen en Jansen (Spalstraat 1) in Hengelo (Gld) en het naastliggende plein vormen het hart van de vierdaagse. Hier staan tenten, waar zich ook de informatie- en inschrijfbalie bevindt.

Afstanden
Elke dag staat er een andere route op het programma. De 4 rondgaande routen zijn gebaseerd op het systeem van de fietsknooppunten. De lengte bedraagt 50 km en kan worden ingekort tot 30 km.

Routes

De naam van het evenement verwijst naar vier verschillende routes in de vorm van een klavertje vier. Door Henk Wullink worden voor dit jaar de routes weer bedacht. Meer hierover volgt.

Henk: ” Ik hoop dat de deelnemers, net als ikzelf, heerlijk genieten van al het fraais dat de Achterhoek te bieden heeft. Dus wacht niet en fiets lekker mee!” 

Achterhoekse klavertje 4-daagse

Kosten

Kosten deelname aan de gehele fietsvierdaagse: Volwassenen €15,00 p.p. (kinderen t/m 12 jaar €7,50.

Kosten deelname per dag: volwassenen €5,00 p.p. (kinderen €2,50)

Heeft u zich al vooraf ingeschreven? Toon het betalingsbewijs op de eerste fietsdag aan de inschrijfbalie.

Dag-deelname
Het is ook mogelijk om  tijdens de fietsvierdaagse 1,2 of 3 dagen mee te fietsen! U kunt zich hiervoor laten inschrijven bij de inschrijfbalie op het startterrein.

Een tip voor gezinnen met schoolgaande kinderen is om op zaterdag 10 en/of  zondag 11 juni 2017 gebruik te maken van dag-deelname!

Parkeren en bereikbaarheid

Parkeren
U wordt in verband met overlast verzocht om de auto niet in de directe omgeving van het start- en finishterrein in het centrum van het dorp Hengelo te parkeren. Op de volgende speciaal aangewezen parkeerplaatsen kunt u gratis parkeren:

Bij sportpark Eldrik (Elderinkweg 5) en bij het nabijgelegen gemeentehuis van Bronckhorst (Elderinkweg 2)

Routebeschrijving
Indien u zich buiten een straal van 10 kilometer van Hengelo (Gld) bevindt, rij dan eerst naar Doetinchem of Zutphen. Hou vervolgens de borden met Hengelo Gld aan.

Aangekomen bij Hengelo gaat u op de rotonde bij het zwembad afslaan. Vanuit Doetinchem is dat de 1e rotonde linksaf en vanuit Zutphen is dat de 3e rotonde rechtsaf. Vanaf deze rotonde worden de parkeerplaatsen duidelijk met borden aangegeven.

Verwijzingspijlen geven de route naar de startplaats voor de vierdaagse in het dorp aan.

Fietsverhuur

Bij Tweewielers Slotboom kunt u terecht voor het huren van een fiets:
Slotboom Tweewielers 
Kieftendorp 11
7255 MG Hengelo (Gld)
Telefoon: (0575) 467278

Bent u enthousiast geworden en wilt u zich graag opgeven? Klik dan hier